Zadar
ADAC
12.11.2014. 11:31:25h
Hrvatska domaćin godišnjeg događanja ADAC Reisen
U Zadru se od sutra, pa do 16. studenoga održava godišnji kongres ADAC-a – ADAC Reisen Explorer 2014.
Bjoern Schwar / flickr.com

U Zadru se od sutra, pa do 16. studenoga održava godišnji kongres ADAC-a – ADAC Reisen Explorer 2014. Ovo  važno događanje, za koje je za domaćina odabrana upravo Hrvatska, okupit će 180 ključnih ADAC Reisen agenata, top prodavača. Riječ je o godišnjem edukacijskom i incentive događanju koje obuhvaća skup poslovnih radionica za predstavnike agencija uz detaljno upoznavanje regije i grada domaćina. Skupu će osim agenata prisustvovati i vip predstavnici DERTouristika Frankfurt i ADAC e.V., glavni proizvodni menadžeri i koordinatori.

Tijekom četiri dana održavanja kongresa, u Arheološkom muzeju, Muzeju antičkog stakla, Kneževoj palači, Hrvatskom narodnom kazalištu i u Gradskoj loži, bit će održane brojne radionice. Uzvanici će isto tako imati prilike dobro upoznati zadarsku, šibensku i splitsku regiju. Za njih će biti organizirani i razgledi gradova, pa će tako posjetiti Zadar, Pag, Nin, Split, mjesta Ugljan i Preko  te Nacionalni park Krku.

U Hrvatskom narodnom kazalištu, 12. studenoga, uz nazočnost i pozdravne govore Daglasa Korace, zamjenika ministra turizma, Micheala Fresea, glavnog operativnog direktora Der Touristik Frankfurt, Dražena Grgurovića, potpredsjednika Gradskog vijeća grada Zadra, i Carstena C. Hübnera, predsjednika Uprave ADAC e.V. München,  godišnji kongres ADAC Reisen svečano će biti otvoren.

Hrvatska turistička zajednica, posebnom prezentacijom direktora predstavništva u Njemačkoj, Romea Draghicchia, drugoga dana događanja, tijekom održavanja plenuma u zadarskom Kazalištu lutaka, predstavit će ukupnu turističku ponudu Hrvatske. Uz brojna večernja druženja, sudionici ADAC Reisen kongresa imat će priliku uživati i u tradicionalno bogatoj eno-gastro ponudi Dalmacije, dok će se gala večerom u zadarskom Arsenalu, uz brojne uzvanike, u subotu svečano zaključiti ovogodišnji kongres.

Podsjetimo, ADAC Reisen osnovan je 1929. godine kao zajednički pothvat putničke agencije Deutsches Reisebüro i automobilističkog kluba ADAC. Od 2000. godine djeluje, uz marke ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg, Dertour, Meier´s Weltreisen, kao dio koncerna DER Touristik (Rewe Group). U ponudi ADAC Reisen nalazi se oko 10 tisuća hotela i apartmana, više od 11 500 letova u suradnji s 200 avio kompanija te 120 partner rent-a-car agencija. ADAC Reisen prati strategiju multi prodajnih kanala uz fokus na mrežu putničkih agencija  kojih je više od 10 tisuća u Njemačkoj, a od toga imaju 170 vlastitih podružnica diljem Njemačke, 533 franšize te surađuju s  2 000 partner agencija i preko 7 000 neafiliranih agencija.

Važno je napomenuti kako je održavanje ADAC Reisen kongresa veliko priznanje za Zadar i njegovu turističku promociju u cjelini, tim više, ako se uzme u obzir kako je u rujnu na generalnoj skupštini MedCruisea, održanoj tijekom najvećeg sajma cruise industrije Seatrade Med u Barceloni, potvrđeno da će se 46. generalna skupština Med Cruisa održati upravo u Zadru od 3. do 6. lipnja 2015. godine.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved