Zagreb
Ekologija
9.11.2014. 11:57:24h
Prvi Kongres ekološkog i održivog turizma u regiji u Zagrebu 25. studenoga
Kongres će se održati u hotelu Westin, Zagreb pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i uz potporu Hrvatske turističke zjednice.
Mikael Tigerström / flickr.com

Kongres će se održati u hotelu Westin, Zagreb pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i uz potporu Hrvatske turističke zjednice. Realizira se kao održivost projekta Neodoljiva Hrvatska, u organizaciji Sunčane Matić iz agencije LUX. Kongresom se postavljaju temelji novom smjeru turizma - ekološkom, inovativnom ne samo u Hrvatskoj već i u Europi i svijetu.

Kongres okuplja zainteresirane za ekološke vrijednosti i potencijale ekološkog i održivog turizma, kao i proizvodnje zdrave hrane uz razmjenu postojećih programa i ideja, razvoj i suradnju na daljnjim projektima, aktivnostima i na promociji ekološkog i održivog turizma kao iznimno vrijednog turističkog, a time i gospodarskog potencijala Hrvatske.

Ciljevi su i razvoj turizma kroz cijelu godinu, kao i pozicioniranje Hrvatske na međunarodnoj karti kao značajne ekološke destinacije. Među predavačima su renomirana imena: Dora Smolčić Jurdana, Vjeran Piršić, Roman Ozimec,  Sonja Karoglan Todorović, Suzana Ilić i drugi, što ponovno ukazuje da Hrvatska ima profesionalnu i intelektualnu snagu, mogućnost brzog razvoja.

Pozivaju se svi zainteresirani za ekološki turizam i edukaciju uz stručna predavanja, posebno djelatnici iz turističkog sektora da nazoče prvom, za Hrvatsku značajnom Kongresu ekološkog i održivog turizma.

Informacije o programu i kotizacijama nalaze se na linku:
penta-pco.com/1KOET/home.php

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved