21.6.2013. 1:48:34h
Ajme, što će to biti kad se on toliki pojavi u Dubrovniku
Dwayne 'The Rock' Johnson vratio se u teretanu, unatoč tome što već i sada izgleda preogromno. Naime, The Rock snima film Hercules za kojeg mora još više nabildati svoje tijelo.
facebook.com

'U raspoloženju sam za ljubav, (a pod time mislim palačinke) na treningu za snimanje trailera', napisao je Dwayne 'The Rock' Johnson ispod fotke iz teretane koju je objavio na Twitteru.

Slavni glumac će Herculesa snimati i u Hrvatskoj, točnije u Dubrovniku.

Redatelj filma Brett Ratner, koji je najpoznatiji po filmovima Gas do daske i X-Men: Posljednja fronta, krajem prošle godine je boravio u Dubrovniku, a svoje oduševljenje gradom s juga Hrvatske podijelio je i na Twitteru gdje je napisao kako je to najljepši grad na svijetu

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved