Hvar
Jesen
6.10.2014. 6:10:40h
Digital Jurnal izvještava: Ovako izgleda hrvatski St. Tropez u listopadu
Iako je sezona završila, strani mediji ne prestaju izvještavati o hrvatskim ljepotama.
alchen_x / flickr.com

Iako je sezona završila, strani mediji ne prestaju izvještavati o hrvatskim ljepotama.

Ovaj put na red je došao Hvar, koji je Digital Journal svojim čitateljima predstavio unutar reportaže naslovljene "Foto esej: Hrvatski St. Tropez u listopadu - užurbani grad Hvar".

On započinje riječima: "Listopad na Jadranu je obično miran, ali unatoč tomu jako se puno toga događa na hrvatskom otoku Hvaru. Mega-jahte su možda otišle, turisti partijaneri isto, ali, kao što je Digital Journal otkrio u šetnji gradom 4. listopada 2014., sve je još uvijek puno života u turističkoj sezoni otoka Hvara, čiji glavni grad istog imena često naziva 'novim St. Tropezom'".

"Uz njegovu bogatu povijest (koja uključuje najstarije javno kazalište u Europi, činjenicu da je to jedini otok na svijetu s četiri UNESCO-va spomenika i rodno mjesto organiziranog turizma u Europi 1868. godine), nije teško shvatiti zašto je Hvar postao tako popularan, pogotovo kad se u obzir uzme i status najsunčanijeg otoka Europe te položaj u kojem je on stanica prije smaragdnih dragulja Paklenih otoka", stoji u nastavku.

Digital Journal potom prenosi što je na Hvaru zanimljivo u listopadu, uključujući slavlje dana sveca zaštitnika, jedriličarski festival i natjecanje u ribolovu Big Game Fishing, Kup Hvara, a kako izgleda njihova fotoreportaža pogledajte ovdje.

Piše: G. Ut.
Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved