Izabrali putnici
19.9.2014. 5:54:31h
Ovo su najbolji hosteli na svijetu! Evo kako stoje oni naši
Hrvatski su pobjednici Hostel Apinelo iz Splita i zagrebački Swanky Mint
Lovro Rumiha / flickr.com

Zagreb je unazad godinu, dvije doživio pravi turistički boom koji je slijedilo otvaranje niza hostela u metropoli, a i ostali su hrvatski gradovi proširili ponudu na sve one koji traže jeftiniji, ali ne i manje ugodan smještaj.

Nije stoga čudno da su se čak dva domaća hostela našla  u izboru najboljih prema izboru korisnika stranice HostelBookers.

Na vrhu liste našli su se hosteli koji su bili najbolje ocijenjeni, a u zbroj su ušle sve recenzije. Nagrade su podijeljene u skupine po kontinentima, a u svakom je području do troje dobitnika. Istočna i zapadna Europa kategorija su svaka za sebe.

Hrvatski su pobjednici Hostel Apinelo iz Splita i  zagrebački Swanky Mint koji su osvojili drugo i treće mjesto u kategoriji čistoće za istočnu Europu.

Najčišćim je proglašen City Circus u Ateni. Najboljim hostelom za istočnu Europu izabran je  Hostel Hercegovina u Mostaru BiH, dok je najbolji u zapadnoj Europi lisabonski Goodmorning hostel.

Treba napomenuti kako je svaki hostel mogao biti pobjednik samo u jednoj kategoriji.

Planirate li skoro otisnuti se na putovanje, na stranici HostelBookers provjerite sve dobitnike.

Piše: Ana Škiljić Ravenšćak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved