Supetar
Posezona
18.9.2014. 6:37:50h
Kasno ljetno sunce na raznim svjetskim lokacijama
Sva usporedba Hrvatskih ljepota u svjetskim medijima čini nas ponosnim na ono što imamo.
ahenobarbus / flickr.com

Kraj je rujna, djeca se vračaju u školu, ali ovo ne mora biti razlog da ne uživate u suncu i ljetnim danima na izabranim svjetskim lokacijama.
Sarah Marshall u članku objavljenom na yorkshireeveningpost.co.uk napravila je svoj izbor top odredišta za kratki odmor na krajem rujna.

Između 4 ostala europska odredišta (Provance – Francuska, Beč – Austrija, Firenca – Italija, Poljska) izdvojen je i Hrvatski otok Brač.

Prema pisanju gđe. Sarah koja je odsjela u Vili Bila nasuprot Supetra na Braču u ovom elitnom objektu može se uživati u savršenom pogledu na planinski masiv, šumu valova koji dopiru do svake sobe u vili, a uz dodatnu nadoplatu pojesti izvrsno tradicionalno jelo ili obići obližnji otok Hvar.
Najveći adut za posjetitelje iz Velike Britanije je svakako nisko-tarifni prijevoznik easyjet sa direktnim letovima za obližnji Split iz Londona, Bristola i Glasgova po više nego pristupačnoj cijeni (otprilike 225,00Kn).

Piše: Domagoj Skledar

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved