Zadar
Novo u ponudi...
9.9.2014. 6:48:34h
Swinger party - nova turistička ponuda u Zadru
Turistički brodovi koji su već desetljećima obilježje izletničke ponude ove sezone su obogaćeni s jednim neuobičajenim pozivom na „Swinger party".
Incase / flickr.com

Turistički brodovi koji su već desetljećima obilježje izletničke ponude ove sezone su obogaćeni s jednim neuobičajenim pozivom na „Swinger party".

Na jednom od tih brodova oglašena je reklama koja je bila za same turiste atrakcija koju se, kažu očevici, mahom fotografirali. Ma je li to moguće? Ali sve je moguće, zašto ne. Ljeto je doba opuštanja i novih doživljaja. Je li ih bilo, to zna samo onaj koji je na njih pozivao.
Swinger party privlačio je pogledom i Zadrane u nevjerici. Nova turistička ponuda Zadra. Istina, za one koji ne poznaju tu vrstu seksualnih odnosa, ispalo bi, prema ilustraciji kako se da se radi o zabavi lezbijka, a ne o slobodnoj razmjeni partnera.

Ali nisu ni turistički brodovi plovili na izlet za Kornete već u Telašćicu, pa to tisućama turista nije smetalo da se dobro zabave.

Svingerski oblik intimne zabave iskoristili su Istrijani još prije pet godina, kada su otvaranje prvih klubova za ciljanu klijentelu kao „raj za swingere."
U Zadru su dobili konkurenciju u romantičnom izdanju plovidbe morem.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved