Severin na Kupi
6.9.2013. 9:31:06h
Severinska večer
Severinska večer posebna je priča koja svake godine u sebi krije određenu zanimljivost, bolje rečeno pravo malo iznenađenje, koje naši posjetioci poučeni iskustvom s nestrpljenjem očekuju
Stefo / wikipedia.org

Severinska večer posebna je priča  koja svake godine u sebi krije određenu zanimljivost, bolje rečeno pravo malo iznenađenje, koje  naši  posjetioci poučeni iskustvom s nestrpljenjem očekuju. Ipak,  zajednička nit vodilja manifestacije jest adaptacija i uprizorenje jednog događaja iz bogate Severinske povijesti. Ta je povijest  nezaobilazno vezana uz dvorac Zrinsko- Frankopanski, kaštel koji je smješten na strmim liticama rijeke Kupe, čije zidine kriju mnoge zanimljivosti. Kada se takva povijesna priča obogati specifičnostima mjesta poput specijaliteta od vinove loze, domaćim tradicijskim kolačima i Miholjskim običajima, te toplim i nadasve srdačnim domaćnima rađa se Severinska večer koja je na svoj ovogodišnji peti jubilej kulminirala bogatstvom ponude i brojnošću razdraganih posjetitelja.

Posjetite nas i  na 7. Severinskoj večeri  jer tamo će Vas čekati  jedna zanimljiva severinska zgoda koju ne smijete propustiti!

Organizatori: TZ Grada Vrbovskog, MO Severin na Kupi, KUD  "Frankopan" Severin na Kupi.

Link na službenu pozivnicu

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved