Split
Šarenilo
1.9.2014. 6:38:26h
Turisti koji posjećuju Split zaluđeni su tetovažama
Davno su prošla vremena kad se raspon crteža na tetovažama kretao od sidra, preko skrivenih križića do kratice JNA i pripadajućih joj datuma.
Chris Yarzab / flickr.com

Davno su prošla vremena kad se raspon crteža na tetovažama kretao od sidra, preko skrivenih križića do kratice JNA i pripadajućih joj datuma. Tetovaže na tijelima danas su neusporedivo više od uspomene na jedan period života, ukras su, snažan su odraz individualnosti, stava i energije vlasnika, a sve češće i - gotovo odjevni predmeti.

I ove fotografije snimljene u, spletom turističke sezone i mnogobrojnih gostiju, turbotetoviranom Splitu, zorno dočaravaju trend po kojem se oslikavaju čitave “majice” po tijelu, kratke hlačice što, kad se dobro iskombinira s odjećom, kao što je to vješto uradila šinjorina u žutoj haljini, u konačnici ima - sjajan efekt.

Tijelo je postalo platno za sve, tetovirane portrete rock ikona, na njemu ima i ruža i leptira i revolvera i bombi, znakova i simbola sa svih govornih i pisanih područja. Vlasnika veseli izreći što želi. Zgodno je kad baš prečesto ne mijenja mišljenje...

Piše: MK
Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved