Benzinske
29.8.2014. 6:30:49h
Ovo je stanje koje su zatekli u toaletima na putu do Jadrana!
Portal VidiAuto obavio je sanitarnu inspekciju na osam benzinskih postaja koje se nalaze na putu do Jadrana
dirtyboxface / flickr.com

Svi oni koji su se ovoga ljeta uputili ili tek namjeravaju otići na Jadran, barem jednom će se zaustaviti na nekoj od benzinskih postaja. Ne samo da bi natočili gorivo već i jer moraju otići u toalet. Kako im mrak ne bi pao na oči kada im dijete sa zadnjeg sjedala povikne da zaustave vozilo jer mora otići ''na jedno mjesto'', portal VidiAuto.com priskočio je u pomoć svim vozačima. Obavio je sanitarnu inspekciju na osam benzinskih postaja i otkrio koje imaju zadovoljavajuće higijenske uvjete.

Kakva je čistoća toaleta, ima li dostupnog sapuna i toaletnog papira, rade li svi WC-i, imaju li toaleti odvojene ulaze, postoje li toaleti i za invalide te mogu li majke u toaletima premotati djecu, neka su od pitanja čije su odgovore potražili jednog vrućeg turističkog vikenda. Ustanovili su da je na samo petini benzinskih postaja znak WC-a bio uočljiv, a na njih čak 80% posjetitelji moraju lutati u potrazi za vratima toaleta.

Nažalost, onima koji su trebali premotati malo dijete to je bilo omogućeno na samo tri od osam postaja. U nekim toaletima nije bilo ispravne opreme za sušenje ruku, pipe su bile rasklimane ili su podovi bili ulijepljeni. Sapun je bio dostupan na gotovo svim postajama (samo na jednoj nije ga uopće bilo). Sve pipe su bile ispravne, bez obzira bile ručne ili sa senzorima. Sušila za ruke pronađena su u svim toaletima, ali na jednoj benzinskoj nije bilo u funkciji.

Isto tako, samo je jedna benzinska postaja pala na testu čistoće podova gdje je on zatečen u jako prljavom stanju. WC daske uglavnom su bile u ispravnom stanju i čiste, no jedan wc imao je začepljen pisoar. Dobra vijest je da su u svim kabinama uočene dovoljne količine toaletnog papira.

A koje su benzinske postaje, odnosno njihovi toaleti podlegli ovoj mini novinarskoj inspekciji i što je uočeno u njima, detaljno pročitajte ovdje.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved