Čačinci
2.9.2013. 3:00:01h
Rastanak s ljetom u Čačincima
Na ljetnoj pozornici u Čačincima, na Trgu dr. Franje Tuđmana, nastupio je domaći glazbeni Aura band, inače i prateći band poznatog osječkog glazbenika Igora Delača.
/ glas-slavonije.hr

Na ljetnoj pozornici u Čačincima, na Trgu dr. Franje Tuđmana, nastupio je domaći glazbeni Aura band, inače i prateći band poznatog osječkog glazbenika Igora Delača. S ovim glazbenim događajem općina Čačinci i Turistička zajednica općine Čačinci zatvorili su ljetnu manifestaciju “Čačinačko ljeto 2013.”, koje traje od početka srpnja.
- Nakon mnoštva sportskih i zabavnih manifestacija pozdravili smo ljeto u ritmu dobre glazbe i mogu reći da smo jako zadovoljni svim događanjima i posjetom na istima. Bilo je tu svega, sporta, kulture, radionica, koncerata i već sada je ova manifestacija postala jedna od najposjećenijih u okolici. U idućem razdoblju nastavljamo gdje smo stali, već ubrzo očekujemo nova zbivanja i aktivnosti na području općine – kaže direktorica Turističkog ureda općine Čačinci Ana Štefičar. Čačinčani su uistinu uživali u svim sadržajima, a kako sami kažu ovaj završni koncert bio je šećer na kraju.
- Bilo je stvarno svega i to za sve uzraste. Naši Čačinačni stvarno su u ovoj završnoj večeri oduševili, sjajno sviraju i lijepo smo se zabavili. Mislim da je ovo pravi putokaz za buduće aktivnosti i pokazatelj koliko Čačinčanima trebaju događanja u samom središtu mjesta – rekla je Čačinčanka Nataša Krmpotić, koja je uz svoje sumještane i uz Auru Band otplesala u jesen.

Piše: V.Grgurić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved