Split
Beach festival
2.8.2014. 6:45:55h
Večeras i sutra Bačvice su u ritmu Beach Festivala, a Pero Fullhouse ocjenjuje: Split postaje party destinacija!
Partijaneri križaju sate do “Bačvice Beach Festivala”, dvodnevne elektroničke manifestacije koja će održati ovog vikenda na omiljenoj splitskoj plaži.
Lovro Rumiha / flickr.com

Partijaneri križaju sate do “Bačvice Beach Festivala”, dvodnevne elektroničke manifestacije koja će održati ovog vikenda na omiljenoj splitskoj plaži. Organizator Pero Fullhouse je, kaže, prema originalnoj zamisli razvijao “Bačvice Beach Festival” desetak godina, a ovaj party svoje je prvo izdanje doživio 2012., kad je privukao više od 7000 ljudi.

Pero Fullhouse uvjeren je da će festival ove godine u dva dana posjetiti više od 10.000 ljudi.

- S obzirom na to da naši ljudi kupuju ulaznice u zadnji tren, prodaja ide više nego dobro – govori Pero FH, koji se ravnao prema standardu domaćih partijanera te je cijene prilagodio njima.

Uglavnom, sve je spremno za spektakl.
- Ja uvijek pridajem veliku važnost produkciji jer je meni, kao DJ-u, zvuk na prvome mjestu. Dolazi najnoviji German Audio Engineering zvuk s fantastičnim performansama. Uvjerili su me da će sve biti na vrhunskom nivou.

Isto tako, puno je veća i pozornica koja se širi na obje strane s velikim videozidovima – opisuje organizator što partijanere čeka na pješčanoj plaži.

Jednoruki’ DJ
Imena izvođača koji nastupaju na Bačama su zvučna – Dave Clarke, Jean Marie Kone, Stanton Warrios, Alexander Kowalski... Fullhouse osobito hvali legendarnog DJ-a Konea.

Pero FH: Ne mislim da je u gradu previše festivala elektronske glazbe, dapače. Turisti žele doživljaj!
- Kone je iščašio rame i jednom rukom ne može ništa. Ali, kao dugogodišnji promotor i zaljubljenik u Hrvatsku, ne želi propustiti nastup na Bačvicama, tako da će puštati glazbu jednom rukom. Od “Bačvice Beach Festivala” ne odustaje se lako jer je zajamčena najbolja zabava – tvrdi hrvatski DJ.

“Ultra”, “Bačvice Beach Festival”... Je li ovoliko partyja previše ili taman za Split, interesiramo se u ime mnogih stanovnika grada.

Aduti lokacije i blizina aerodroma
- Split je u posljednjih pet-šest godina postao grad mladih. Sve je to rezultat promoviranja elektroničke glazbe još od sredine 90-ih. Tako da ne mislim da je ovo previše, dapače.

Ako dođete u Split između “Ultre” i “Bačvice Beacha”, naići ćete na vrlo siromašan noćni život, što je u suprotnosti sa sve većim posjetom mladih, koji su za Split čuli upravo preko ovakvih projekata – tvrdi Pero, koji vjeruje da je spektakl na Poljudu ispunio očekivanja organizatora, kao i posjetitelja, te zaključuje da Splitu nedostaje još nekoliko jakih događanja da bi postao istinska party destinacija.

- Nedvojbeno ima potencijala. Prekrasne lokacije, aerodrom nije daleko, sve je više smještajnih kapaciteta i hotela, kao i restorana. Event turizam danas je najpropulzivnija grana turizma, što govorim već deset godina. Turisti žele doživljaj. Ne žele više samo spavati. Nadam se da će to doprijeti do glava onih koji odlučuju.

Ulaznice za narukvice
Dvodnevna festivalska ulaznica je 149 kuna, dok su pojedinačne ulaznice za prvu večer 130 te 110 za drugu. Tako da se isplati uzeti dvodnevnu, a prodavat će se i na blagajni festivala od 19 sati. Ulaznice se mijenjaju za narukvice na infopultu pokraj glavnog ulaza na platou kod “Tropica”. Više informacija na www.bacvicebeachfestival.com.

Domaće snage
Uz glavne strane zvijezde, na Bačvice Beach Festivalu nastupaju i domaći DJ-evi – Okac, Edy C, Speedy, Galinac Galinac & Jolly Joke, Mark J, Silvio Hrabar i Pero FH.

Piše: Marko Njegić
Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved