Lepoglava
Lepoglavski dani
5.7.2014. 9:56:20h
Počeli Lepoglavski dani
Otvorenjem filatelističke izložbe "Lepoglavi s ljubavlju" jučer su počeli ovogodišnji Lepoglavski dani.
János Korom Dr. / flickr.com

Otvorenjem filatelističke izložbe "Lepoglavi s ljubavlju" jučer su počeli ovogodišnji Lepoglavski dani.

Izložba je otvorena u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca, gdje će se moći razgledati još tjedan dana nakon završetka Lepoglavskih dana.  Izložbu je pripremio Klub mladih filatelista Trakošćan – Filatelistička radionica Lepoglava, a otvorio lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić. U parku kraj lepoglavskog Doma kulture održan je godišnji koncert Limene glazbe Lepoglava. Vrsni lepoglavski glazbenici više od sat vremena zabavljali su okupljenu publiku raznovrsnim i zanimljivim repertoarom, potvrdivši još jednom svoju kvalitetu. Prvi dan manifestacije Lepoglavski dani završen je koncertom glazbenog sastava Vatrogasci.  Vrijedi spomenuti da ove godine posjetitelje Lepoglavskih dana gradom besplatno vozi oldtimer autobus.

Danas od 10 sati, u lepoglavskom Gradskom parku bit će otvoren 12. sajam turizma, enogastronomije i proizvoda starih zanata, zatim 6. susreti vina z bregov, izložba malih životinja te 18. likovna stvaraonica i 10. učenička radionica "Na Rangerovu putu" . Sajmovi i izložbe moći će se razgledavati do 20 sati. Od 10 će se sati na Trgu kralja Tomislava moći nazočiti prezentaciji šumske mehanizacije, dok će u isto vrijeme u Gradskom parku početi dječje igre. Točno u podne slijedi mimohod Pihalnog orkestra Alples iz Železnika, a u 14 sati, u Sportsko – rekreacijskom centru, započet će 1. memorijalni vatrogasni kup za poginule branitelje Vjekoslava Kosa i Marka Ledinščaka. Na glavnoj pozornici u Gradskom parku od 17.30 sati, koncertom tamburaškog orkestra "Biseri" iz Kamenice, počinje večernji glazbeni program, a od 20 sati i 30 minuta zasvirat će glazbeni sastav "Kumovi".

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved