Najbolji spot
3.7.2014. 13:04:18h
Više od milijun klikova! Spot o Hrvatskoj dobio 1. nagradu u Bakuu
Film redatelja Ivana Perića proglašen je najboljim u kategoriji kratkih promotivnih filmova i reklama u konkurenciji sa još 68 filmova iz cijelog svijeta.
screenshot / youtube.com

Promotivni film turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, "The Heart Of Adriatic", na Baku International Tourism Film festivalu u Azerbajdžanu osvojio je prvo mjesto, Golden Award, za najbolji promotivni turistički film, pohvalilo se na svojim internetskim stranicama Ministarstvo turizma.

Film redatelja Ivana Perića proglašen je najboljim u kategoriji kratkih promotivnih filmova i reklama u konkurenciji s još 68 filmova iz cijelog svijeta.

"Film je napravljen u produkciji Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije i tima Dream Division Production, a nagrada je velik uspjeh i priznanje radu turističke zajednice", pišu iz Ministarstva turizma. To je četvrti promotivni video uradak TZ Splitsko-dalmatinske županije, a javnosti je predstavljen u studenom prošle godine i već ima više od milijun pregleda na YouTubeu.

Piše: Ivica Kristović

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved