Zadar
TUI
3.7.2014. 6:12:37h
Njemački TUI u Zadru predstavio novi glavni katalog za zimsku sezonu 2014. - 2015.
Od 26. do 29. lipnja njemački turoperator TUI, u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, u Zadru je predstavio novi glavni katalog za zimsku sezonu 2014./2015.
Mario Fajt / flickr.com

Od 26. do 29. lipnja njemački turoperator TUI, u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, u Zadru je predstavio novi glavni katalog za zimsku sezonu 2014./2015. Katalog je predstavljen na posebnoj tiskovnoj konferenciji koja se održala u subotu, 28. lipnja. Nakon prikazivanja promidžbenog spota HTZ-a iz trenutne kampanje „Visit Croatia. Share Croatia.“, okupljenim se pozdravnim govorom obratio ministar turizma Darko Lorencin.
U svome obraćanju novinarima, ministar Lorencin predstavio je planove razvoja hrvatskog turizma, od PPS koncepta do povećanja upravljanja destinacijom i proizvodima kroz sustav destinacijskog menadžmenta koji će osigurati jačanje hrvatskog turističkog proizvoda te time povećati konkurentnost na glavnim tržištima.
Uz ministra Lorencina novinare je pozdravio i Christian Clemens, CEO TUI-ja, koji je predstavio inovacije u TUI sustavima i trendove na njemačkome tržištu, odnosno ekskluzivne i visokokvalitetne hotelske koncepte koji odgovaraju na potrebe raznih ciljnih skupina, poput TUI-jevih koncept hotela Sensimar, hotelskog branda Puravida Resorts, TUI Best Family, Viverde, Robinson i Club Magic te Suneo clubs. Govoreći o Hrvatskoj, naglasio je kako su cijene stabilne, kapaciteti na letovima za Hrvatsku povećani od ove sezone za 19 posto, kao i da se po prvi puta nude paket aranžmani s dolascima na zračnu luku Rijeka.
TUI je isto tako jasno poručio kako u Hrvatskoj vidi veliki potencijal daljnjeg razvoja u top turističku destinaciju, kako zbog dostupnosti zračnim i cestovnim prijevozom, prirodnih ljepota, ali i zbog izvrsnih mogućnosti izleta te bogate gastronomske ponude i kvalitetnih hotela. Predstavnici TUI-ja očekuju ove godine povećanje broja putnika za Hrvatsku te se nadaju, uz kvalitetnu ponudu kao i potporu hotelijera, proširenju svojih hotelskih koncepata u Hrvatskoj.
U Zadru su se tako, uz visoki menadžment TUI-a, okupila 74 najvažnija njemačka turistička novinara, koji su prvoga dana posjeta Hrvatskoj imali priliku uživati u obilasku Zadra te u vožnji i svečanoj večeri na brodu Nada, dok su drugoga dana boravka, nakon cjelodnevnog izleta po vlastitome odabiru, uživali u zanimljivoj večeri organiziranoj na travnatom dijelu ispred hotela Iadera uz show cooking te zabavni program.
Posljednjega dana boravka u Hrvatskoj, u jedinstvenome ambijentu Trga pet bunara u Zadru, održana je svečana večera, a trodnevni program rezultirao je pozitivnim komentarima novinara o destinaciji, izletima, turističkoj ponudi, ali i kompletnoj organizaciji samoga događanja.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved