Zagreb
Zagrebački ZOO
8.5.2014. 6:00:05h
Zagrebački ZOO vas zove na Svjetski dan ptica selica
U subotu i nedjelju, 10. i 11. svibnja, u Zoološkom će se vrtu grada Zagreba obilježiti Svjetski dan ptica selica. Ovogodišnji će program istaknuti važnost ptica za turizam. Pažnju posjetitelja već privlače dva ptića iz rodina gnijezda
Frank Vassen / wikipedia.org

Edukativni će se program u povodu Svjetskog dana ptica selica u Zoološkom vrtu održati u subotu i nedjelju od 11 do 18 sati.

Svake godine više od milijarde turista prelazi međunarodne granice. Uz povijesne i kulturne znamenitosti važan je razlog turističkih putovanja bogatstvo prirode. Nacionalni parkovi, parkovi prirode i zoološki vrtovi sve su važnija turistička odredišta, a promatranje ptica, fotografiranje i posjećivanje njihovih staništa sve popularniji turistički sadržaji. Zbog toga su turizam i očuvanje prirode i ptica selica usko povezani. Više o toj temi posjetitelji Zoološkog vrta grada Zagreba moći će doznati tijekom vikenda.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved