Bike festival
7.5.2014. 6:07:15h
Hrvatska postaje top biciklistička destinacija
Četverodnevni festival koji se ove godine održava 21. godinu zaredom, posjetilo je preko 30.000 zaljubljenika u brdski biciklizam, entuzijasta, sportaša i turista
ivoras / flickr.com

Na netom završenom Bike Festival Garda Trentino 2014, najvećem festivalu u Europi posvećenom brdskom biciklizmu, Hrvatsku turističko-biciklističku ponudu predstavili su Adria Bike i Colours of Istria.

Četverodnevni festival koji se ove godine održava 21. godinu zaredom, posjetilo je preko 30.000 zaljubljenika u brdski biciklizam, entuzijasta, sportaša i turista. Ovo događanje tradicionalni je početak biciklističke sezone u Alpama i događaj koji ne propuštaju zaljubljenici u ovaj već nekoliko godina najbrže rastući outdoor hobi u Europi. Na sajmu je svoje novitete za 2014. godinu predstavilo 120 proizvođača bicikala, biciklističke opreme, dijelova i prateće infrastrukture. ! Uz TOP biciklističke destinacije u Alpama, ove godine Hrvatsku su predstavili Adria Bike i Colours of Istria. S obzirom na golemo zanimanje za oba štanda koji su bili smješteni jedan pored drugoga, čini se da će biciklistički turizam vrlo brzo biti vrlo značajan čimbenik produženja sezone na obali ali i jedan od ključnih tematskih oblika turizma na kontinentu.

Adria Bike je predstavio 4 hotela koji nose licencu Adria Bike Hotels (Hotel Toplice Sveti Martin, Hotel Bitoraj Fužine, Hotel Korana Karlovac te Hotel Zvonimir u Baškoj), nekoliko organiziranih biciklističkih odmora na obali te najveće MTB događanje u Hrvatskoj - Adria Bike Maraton na Plitvičkim Jezerima koji je polučio veliki interes među posjetiteljima. ! Colours of Istria predstavio je bike hotele iz hotelskih kuća Laguna Novigrad i Istraturist, cjelokupnu destinaciju Sjeverozapadna Istra koja je u ovom trenutku najbolje organizirana i razvijena destinacija za biciklistički turizam te nekoliko događanja među kojima se izdvaja Istria Granfondo.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved