Novalja
New Yorker fresh island festival
3.5.2014. 7:41:02h
I Rick Ross dolazi na Zrće
New Yorker Fresh Island Festival na plaži Zrće najavljuje spektakularan nastup rap superzvijezde Ricka Rossa kojeg kolege poput Dr.Dre, Jay-Z, P.Diddy i Kanye West smatraju nasljednikom hip hop ikone Notorious B.I.G.-a.
A Continuous Lean / flickr.com

New Yorker Fresh Island Festival na plaži Zrće najavljuje spektakularan nastup rap superzvijezde Ricka Rossa kojeg kolege poput Dr.Dre, Jay-Z, P.Diddy i Kanye West smatraju nasljednikom hip hop ikone Notorious B.I.G.-a. Zaštitno je lice prestižnog šampanjca “Belaire Rose”, te uživa status strastvenog ljubitelja i kolekcionara ultraluksuznih automobila, vila i umjetnina. Na nastup u Hrvatskoj doputovat će iz Miamija svojim privatnim avionom.
Ovaj jedinstveni festival koji se odvija na pozornicama klubova PAPAYA i AQUARIUS gotovo je rasprodan, te zbog izuzetno velikog interesa razmatra se mogućnost širenja na cijelu plažu i gradnja velike big beach pozornice kako bi svi fanovi nesmetano uživali u ovom trodnevnom spektaklu koji su mnogi strani mediji proglasili najposebnijim hip hop festivalom svijeta. Prema trenutačnom interesu za karte festivala, organizatori očekuju rekordnih 20.000 fanova iz čitavog svijeta.
Rick Ross je glavni headliner trećeg izdanja jedinog europskog hip hop festivala na plaži te će zajedno s kolegom Pusha-T-ijem 23. srpnja otvoriti festival. Trodnevne festivalske ulaznice za sve ex YU zemlje dostupne su po cijeni od 418 kn, a za internacionalne goste po nešto višoj cijeni od 79 eura.

Piše: J.Kn.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved