Split
Ultra Europe
25.4.2014. 6:05:23h
Ekskluzivne ponude za posjetitelje festivala Ultra Europe
Svi posjetitelji mogu ostvariti popuste u restoranima, hotelima, apartmanima, cestovnom i brodskom prijevozu, na različitim izletima, u trgovinama, buticima itd...
Andrew Hurley / wikipedia.org

Organizatori Ultra Europe music festivala 2014., koji će se održati od 11. do 13. srpnja u Splitu, osigurali su ekskluzivne ponude za posjetitelje ovogodišnje manifestacije.

Svi posjetitelji mogu ostvariti popuste u restoranima, hotelima, apartmanima, prilikom cestovnog i brodskog prijevoza, na različitim izletima, u trgovinama, buticima itd..., a ponude se odnose na splitsko područje, ali i cijelu Dalmaciju.

Popusti su dostupni na internetskoj stranici www.ultraeuropecouponbook.com, a svi zainteresirani mogu se putem kontaktnog formulara javiti za sudjelovanje u projektu.

Svi popusti bit će objedinjeni u kuponskoj knjižici koju će dobiti svaki posjetitelj prilikom preuzimanja karte.

Inače, festival ULTRA EUROPE jedino je događanje u organizaciji Ultra Worldwide u Europi, a s investicijom od oko 100 milijuna kuna kroz pet godina predstavlja jedno od najznačajnijih ulaganja u Hrvatskoj u turizmu i pratećoj industriji zabave. Prema procjenama organizatora, festival ULTRA EUROPE već je u prvoj godini održavanja potaknuo više od 60 milijuna kuna dodatne turističke potrošnje u Splitsko-dalmatinskoj županiji te privukao interes više od 103.000 posjetitelja tijekom sva tri festivalska dana, i to iz 75 zemalja svijeta. Na festivalskim su pozornicama nastupila trenutačno najpopularnija imena elektronske scene. Ususret festivalu održani su brojni partyji u sklopu događanja Countdown To Ultra. Hrvatski partner u organizaciji festivala Ultra Europe je tvrtka Adria MM Produkcija.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved