Vinkovci
Zdravlje
18.4.2014. 8:07:34h
Sajam zdravlja 18. put u Vinkovcima
U Vinkovcima se priprema Sajam zdravlja koji će se, u svom već 18. izdanju, održavati od 25. do 27. travnja.
Goran Panić / glas-slavonije.hr

U Vinkovcima se priprema Sajam zdravlja koji će se, u svom već 18. izdanju, održavati od 25. do 27. travnja. – Sajam zdravlja mjesto je susreta osoba koje se zalažu za očuvanje, promicanje i unaprjeđenje zdravlja i kvalitete života pojedinaca i zajednice, susreta osoba koje su predane zdravlju i zagovaraju zdravlje kao osnovni pokretač cjelokupnog gospodarskog, društvenog i kulturnog života – navode iz gradske uprave Vinkovaca, uz isticanje kako kroz tu trodnevnu manifestaciju žele pridonijeti povezivanju iskustava iz različitih struka i područja rada u svrhu očuvanja i unaprjeđenja zdravlja i kvalitete života u urbanom okruženju.
– Kroz susrete sudionika i posjetitelja Sajma zdravlja napravit ćemo novi, zajednički iskorak s novim mogućnostima za zdravlje, kvalitetu života, poštivanje ljudskih prava i različitosti te za sveobuhvatni pristup okolišu i budućnosti, odnosno, održivom razvitku – navodi se u uvodnom dopisu gradonačelnika grada na Bosutu, Mladena Karlića.
Napominje se i kako je cilj Sajma zdravlja povezati zdravstveni i nezdravstveni sektor, struke i osobe koje neposredno rade na očuvanju i promicanju zdravlja te im tom prigodom omogućiti razmjenu znanja, iskustava, vještina i ideja, uz poštivanje sveobuhvatnosti i interdisciplinarnosti pristupa na unaprjeđenju zdravlja i kvalitete života.
– Svrha Sajma zdravlja jest edukacija, razvijanje zdravih životnih navika, poboljšanje i promicanje zdravlja, a što će utjecati na poboljšanje rezultata u području gospodarstva, kulture i društvenog života – navodi se u pozivu na Sajam zdravlja kao “zajednički korak dalje u stvaranju gradova i mjesta s više zdravlja i zdravih osoba”. Za vrijeme sajamskih dana bit će organiziran i niz dodatnih sadržaja poput foruma, seminara, radionica, sportskih aktivnosti i atraktivnosti namijenjenih i sudionicima i posjetiteljima.

Piše: S.Butigan

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved