BLOG
17.3.2016. 9:44:51h
Huffington Post objavio ''Vodič kroz najbolje čuvane Hrvatske tajne''
Hrvatska polako postaje sljedeća velika turistička destinacija za one koji traže nevjerojatnu mješavinu pustolovine, sunca i mora. Posjetite ova mjesta za više izvornog hrvatskog iskustva – piše Kent na početku bloga
Marko D / flickr.com

Huffington Post u blogu autorice Roslyn Kent objavio je ''Vodič kroz najbolje čuvane Hrvatske tajne''.

– Hrvatska polako postaje sljedeća velika turistička destinacija za one koji traže nevjerojatnu mješavinu pustolovine, sunca i mora. Posjetite ova mjesta za više izvornog hrvatskog iskustva – piše Kent na početku bloga.

U nastavku piše o otocima Visu, Hvaru i gradovima Omišu i Puli.

Za uvalu Stončica na Visu navodi da je jedna od rijetkih pješčanih plaža u Hrvatskoj, a uvalu Stiniva na istom otoku naziva ''zapanjujućim mjestom'' i navodi da brodovi stižu više puta tijekom dana pokazati turistima ovo prirodno čudo.

Pišući o otoku Hvaru navodi da neke od najljepših plaža leže ne predaleko od vreve turističkog dijela grada. Za plaže Dubovica i Zaraće piše da su lijepe s kristalno čistom vodom i puno razvedene obale koju je lijepo istražiti.

Omiš naziva još jednim skrivenim draguljem u Hrvatskoj i piše da ga smatraju jednim od najboljih mjesta za pronalaženje avanture u Hrvatskoj. Za Pulu piše da je impresivno kulturno iskustvo te navodi da je to jedno od najboljih mjesta u Hrvatskoj za pronalazak odlične pizze.

Cijeli vodič možete pročitati ovdje

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved