Zeleni rally
27.3.2014. 11:10:32h
Ruta Nikola Tesla Rallyja kroz Hrvatsku
U Hrvatskoj će se krajem svibnja održati zanimljiv „zeleni“ rally pod nazivom Nikola Tesla Rally. Električni automobili posjetit će i Smiljan. Popis automobila je respektirajući.
/ vidiauto.hr

Nikola Tesla EV Rally Croatia 2014 naziv je relija koji se po prvi put održava u Hrvatskoj, ali i u ovom dijelu Europe, a cilj je promocija elektromobilnosti i hrvatskog turizma. Istovremeno, na ruti će se postaviti infrastruktura (certificirane punionice) za električna vozila, a koje će biti posebno modificirane za reli Nikola Tesla. Punionice se na ruti koja prolazi kroz 13 točaka nalaze u užim gradskim središtima, pored turističkih atrakcija, u nacionalnim parkovima, pri čemu je udaljenost između punionica prosječno oko 60 km. Spomenimo prvu hotelsku kuću Maistra koja će ugraditi punionicu ispred svojeg hotela Lone u Rovinju.

Piše: Krunoslav Ćosić
Link na puni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved