Varaždin
Šetnja...
17.8.2017. 14:27:58h
Špancirfest 2017 - bogata gastro i vinska ponuda
Kraljevska zona otvorena je svakog dana od 10 sati ujutro do 2 sata iza ponoći te petkom i subotom do čak 4 sata!
Suradnik13 / wikipedia.org

"Ponuditi tradiciju u modernom izdanju najzanimljiviji je gastronomski trend. A pokazati kako street food u našem izdanju nije junk food nego kulinarski doživljaj, poseban je izazov." -  izjavio je Bakalović prilikom predstavljanja svojih originalnih jela koja će se bazirati na malim tankim kvadratnim lepinjama, kratko prepečenim prije serviranja, u kojima će se uživati uz ekstra zaseku, Špancir liptauer, bijelu i crnu tartufatu te ekskluzivnu gastro novost – dalmatinski tartuf.

Osim ovih malih zalogaja, u ponudi će biti i roastbeef špikan špekom te premazan muštardom, Špancir tartar, medaljoni od bifteka, zabatak piceka i purice na roštiljual mattone, ražnjić od tri male kobase, Špancir de luxe gulaš i mnogobrojni umaci od domaćeg kečapa i majoneze od bućinog ulja do mljevenih bućinih preprženih koštica s češnjakom te pesta s dimljenim sirom. Slatki meni uključuje praline s tartufima i voće u žestici s finim keksićima.

Kako i dolikuje, Kraljevska zona ponudit će i najbolje street food delicije vodećih domaćih kulinarskih radionica kao što su Bistro 75, Green Point i Catering Kvatrić, dok će međunarodne boje žestoko braniti sve popularnija veneculeanska arepa te simpatični Tutač s nizozemskim mini palačinkama poffertjes.

Žeđ će gasiti Carlsberg pivnica s 15 vrsti piva te vina svih hrvatskih regija. Tijekom 10 dana na ovoj će se, možda i najljepšoj varaždinskoj pozornici, održati 93 programa koji će se, zahvaljujući sinergiji svih pet osjetila, pobrinuti da kraljevski tretman svakom posjetitelju ostane u neizbrisivom sjećanju.

Kraljevska zona otvorena je svakog dana od 10 sati ujutro do 2 sata iza ponoći te petkom i subotom do čak 4 sata!

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved