Supetar
Kulturno ljeto
11.8.2017. 13:25:12h
Uz prepuno kina i brojna poznata lica otvoren 3. Brač Film Festival
U sklopu Festivala otvorena je i izložba Premijere fotografkinje Marijane Marinović, rodom Bračanke koja dugi niz godina živi i radi u New Yorku.
objava za medije

Treći Brač Film Festival otvoren je filmom Ministarstvo ljubavi, redatelja Pave Marinkovića u prepunom Supetarskom ljetnom kinu!

Ovogodišnji Brač Film Festival  započeo je jutarnjim projekcijama za djecu i filmom Mali Gangster, a nastavio se radionicom dokumentarnog filma koju je vodio nagrađivani hrvatski filmski redatelj i snimatelj Boris Poljak.

U sklopu Festivala otvorena je i izložba Premijere fotografkinje Marijane Marinović, rodom Bračanke koja dugi niz godina živi i radi u New Yorku.

Mladi direktor Festivala Bruno Mustić pozdravio je okupljene i zahvalio se na sjajnom odazivu i podršci.

Festival su svojim prisustvom podržali i redatelj Pavo Marinković, glumci Stjepan Perić, Jelena Jovanova, Asim Ugljen, Tihana Lazović, Slavko Sobin, Filip Mayer, Dejan Djonović, srpski producent Miroslav Mogorović, voditeljica Antonija Blaće sa suprugom Hrvojem Brlečićem, ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog Centra Daniel Rafaelić, gradonačelnica Supetra Ivana Marković, producentica Supetarskog ljeta Jasna Damjanović te direktor Turističke zajednice Ivan Cvitanić.

Danas na programu u večernjem programu u ljetnom kinu crnogorski film Igla ispod praga te serija kratkometražnih filmova mladih filmaša iz cijelog svijeta koja će se održati u Amfiteatru Waterman Resorts.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2018, All rights reserved