Bravo!
20.4.2017. 14:00:35h
Iz Londona stiže odlična vijest za Hrvatsku!
Ministar Cappelli s Wijsmüllerom je održao sastanak u londonskom hotelu Four Season kako bi zajedno razmotrili sve teme od interesa za realizaciju projekta
Neville Wootton / flickr.com

Za dvije godine, bude li sve po planu, Hrvatska će dobiti prvi resort s potpisom Four Seasons.

Vodeća svjetska luksuzna kompanija koja upravlja sa 105 hotela u 43 zemlje otvaranjem luksuznog odmarališta u uvali Brizenica na Hvaru tako prvi put ulaže na tržiste ovog dijela Europe s projektom vrijednim oko milijardu kuna.

Luksuzno odmaralište tako će uključivati hotel sa 120 soba i dodatnih sedamdeset rezidencija i vila. Njegovim otvaranjem tako će se na Hvaru otvoriti novih 322 mjesta.

- Može se s Britancima ako se kvalitetno radi. A sada treba znati upravljati razvojem destinacije koja se okreće kvalitetnom turizmu - kazao je ministar Cappelli na današnjem sastanku s Dennisom Wijsmüllerom, predstavnikom investitora.

Budući da je riječ o strateškom projektu za Hrvatsku ministar je s Wijsmüllerom održao sastanak u londonskom hotelu Four Season kako bi zajedno prošli sve teme od interesa za realizaciju projekta. Naime čeka se odobrenje studije utjecaja na okoliš nakon kojeg slijedi izdavanje lokacijske i građevinske, a sva bi se papirologija trebala riješiti krajem godine kada počinje gradnja.

– Imate prekrasnu zemlju - kazao je predstavnik investitora.

Piše: Lana Kovačević

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2018, All rights reserved