Isprika Gay-evima
4.12.2013. 17:30:11h
Terme Olimia ispričale se gay-parovima za nespretnu formulaciju
LJUBLJANA - Slovenske Terme Olimia iz Podčetrtka, uz samu granicu s Hrvatskom i rijeku Sutlu, ispričale su se zbog formulacije da su na doček Nove godine, koji organiziraju u svojim hotelima, pozvani i dobrodošli "isključivo muško-ženski parovi"
Guillaume Paumier / flickr.com

LJUBLJANA - Slovenske Terme Olimia iz Podčetrtka, uz samu granicu s Hrvatskom i rijeku Sutlu, ispričale su se zbog formulacije da su na doček Nove godine, koji organiziraju u svojim hotelima, pozvani i dobrodošli "isključivo muško-ženski parovi". "Ispričavam se zbog pogrešno sročene poruke. To je velika pogreška i nespretnost", rekao je za mariborski dnevni list "Večer" od srijede šef marketinga Vasja Čretnik, dodavši da su u njihovim termama dobrodošli i gay parovi.

"Pripremamo romantičan doček Nove godine, namijenjen svim parovima, pa i istospolnim. Kod nas dolaze i gosti istospolne orijentacije, kod nas se dobro osjećaju i k nama se vraćaju, zato mi je žao da smo napravili takvu glupost", rekao je Čretnik.

U toplicama, u koje dolazi i dosta gostiju iz susjedne Hrvatske, navode da su nespretnom formulacijom zapravo samo željeli poručiti da je romantičan doček Nove godine organiziran za odrasle parove, a ne za djecu ili bučne skupine koje se ne bi uklopile u koncept proslave.

Terme Olimia kupile su 2001. godine i obnovile Tuheljske toplice u Hrvatskoj.

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved