Hrvati u svijetu
27.1.2014. 9:39:52h
Hrvatica vodi razvoj resorta na Baliju
Na Baliju je 2013. otvoreno čak 200 novih resorta, poprilična konkurencija za još jedan kojeg grade na način da u njegovu nastajanju ne smije biti srušeno ni jedno stablo!
/ coolklub.com

Na Baliju je 2013. otvoreno čak 200 novih resorta, poprilična konkurencija za još jedan kojeg grade na način da u njegovu nastajanju ne smije biti srušeno ni jedno stablo!

Ivana je spojila ugodno s korisnim jer osim što je direktorica poslovnog razvoja i programa luksuznog Svarga Loka Resorta na Baliju ona je i senior yoga učiteljica. Zanimljiv spoj u svakom slučaju. Ovo je priča o tome kako je Ivana svoj hobi prilagodila vrlo ozbiljnom biznisu te su joj ta znanja pomogla da resort postavi u nišu i prepozna priliku u kojoj će lakše poslovati u odnosu na konkurenciju. Evo kako nam je Ivana opisala svoj posao u ‘raju na zemlji’ i ono na čemu trenutno radi.

Luksuzni resort Svarga Loka smješten je uz rijeku Campuhuan u samom centru Ubuda na Baliju, grada koji se proslavio filmom “Jedi, Moli, Voli” s Juliom Roberts te je na glasu kao svjetsko  središte duhovnog i wellness turizma. Službeno se otvara u travnju 2014., a obzirom na konkurenciju tj. činjenicu da se na Baliju u 2013. otvorilo oko 200 novih resorta – postaviti u marketinškom smislu “još jedan resort” na tzv. Otoku Bogova nije nimalo lak zadatak ukoliko se projekt ne može istaknuti posebnošću.

Zato je i osmišljen jedinstveni koncept koji Svarga Loka Resort namjerava ponuditi posjetiteljima. Obzirom da je suvlasnik majstor Indonezijskog Kung Fu-a te sin pokojnog gurua i začetnika ove discipline porijeklom iz Bogora na Javi, te da već 20 godina podučava ovu vještinu – sve je podređeno tome. Također, prema njegovim zamislima određeno je da u izgradnji ni jedno drvo ne smije biti posječeno i da se gradi se “oko prirode” bez modifikacije okoliša.

Uz  naglasak  na wellness ponudu u prirodnom, rustikalnom i tradicionalnom ambijentu, Svarga Loka nudi all-inclusive program gdje će se gosti moći prepustiti samospoznaji kroz dnevne satove joge, Tao Kunga (sustavu vježbi za zdravlje koje vuku korijen iz Indonezijskog Kung Fua), meditaciji te raznim drugim duhovnim, kulturnim i umjetničkim radionicama uz niz tradicionalnih obreda sa Balija).

Uz ponudu za duhovni razvoj, Svarga Loka nudi i čitav niz spa usluga te wellness programa za detoksifikaciju, mršavljenje i oslobađanje od stresa uz kulinarske specijalitete koji nastaju kao spoj bogate Indonezijske kuhinje i svijesti o zdravoj prehrani.

Kao sto i samo ime Svarga Loka  na sanskritskom znači  „jedna od sfera raja“, tako je upravo resort u Ubudu – pravi raj za one koji žele biti okruženi čarobnim tropskim okolišem, iskusiti veliku srčanost i ljubaznost Balinežana te se prepustiti samospoznaji kroz autentične prakse koje nudi Svarga Loka Resort.

Cool posao, zar ne?

Piše: Ivana Jelinčić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved