22.8.2013. 3:25:06h
Ostvareno 303 hiljade noćenja
Objekti hotelske grupe Budvanska rivijera su popunjeni i u njima boravi oko tri i po hiljade turista, saopšteno je iz te kompanije.
Aleksandr Zykov / flickr.com

Objekti hotelske grupe Budvanska rivijera su popunjeni i u njima boravi oko tri i po hiljade turista, saopšteno je iz te kompanije.
Menadžer za odnose s javnošću Budvanske rivijere Vesna Lagator kazala je da u turističkom naselju Slovenska plaža boravi 2.146 gostiju, a u hotelu „Aleksandar” 668. U hotelima Palas i Kastel-lastva u Petrovcu, boravi 381, odnosno 383 gosta.
– Zadovoljni smo dosadašnjim tokom turističke sezone u našoj kompaniji, a do 15. avgusta ostvareno je 303 hiljade noćenja u našim hotelima, što je povećanje prometa za devet odsto – kazala je Lagator agenciji Mina biznis.
Ona je pojasnila da u ukupnom prometu ruski turisti učestvuju sa 40 odsto, gosti iz Francuske sa 12, iz Srbije sa devet odsto.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved