Hvar
24.7.2013. 1:47:49h
Hvar dobio novi luksuzni turistički sadržaj
Hvar je od danas dobio novi luksuzni i ekskluzivni turistički sadržaj - mogućnost helikopterskih transfera s kopna na otok, ali i obilaska srednje Dalmacije iz zraka.
Nicholas Heasman-Walsh / flickr.com

Hvar je od danas dobio novi luksuzni i ekskluzivni turistički sadržaj - mogućnost helikopterskih transfera s kopna na otok, ali i obilaska srednje Dalmacije iz zraka. Riječ je o švicarskoj organizaciji IHS (International Helicopter Solutions) koja djeluje kao klub čiji član može postati svatko tko plati godišnju članarinu od samo 20 eura. Naravno, time se samo dobija mogućnost korištenja helikoptera, nisu pokriveni troškovi.

IHS je pribavio sve dozvole za rad, i hvarska baza bit će im uzletište kod Starog Grada. Helikopter Robinson R44 Cliper II može primiti troje putnika, a prema dosad poznatim informacijama letovi od Splita do Dubrovnika i natrag, ili od Hvara do Dubrovnika mogli bi koštati oko 700 eura po putniku, u što nisu uračunati dodatni troškovi poput transfera do aerodroma i sličnog. Članovi mogu na izlete voditi i ne-članove, naravno u skladu s kapacitetom helikoptera. Ovih dana trebale bi biti poznate i cijene panoramskih letova, te transfera od splitskog aerodroma do Hvara. Kako će to izgledati, može se vidjeti na fotografijama snimljenim tijekom probnog leta prije dva dana.

Sve informacije o mogućnostima najma mogu se dobiti upitom na e-mail hvar@total-hvar.com, a s obzirom na blizinu Ultra Europe festivala, možda i među tisućama gostiju tog glazbenog spektakla bude zainteresiranih.

IVICA PROFACA

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved