21.7.2013. 0:23:29h
Ministar turizma: Što je skupo, a što jeftino relativan je pojam!
'ŠTO JE skupo, a što je jeftino, to je relativan pojam', rekao je ministar turizma Darko Lorencin odgovarajući na pitanje zašto je turistička Hrvatska puno skuplja od konkurencije
/ croatialink.com

"ŠTO JE skupo, a što je jeftino, to je relativan pojam", rekao je ministar turizma Darko Lorencin odgovarajući na pitanje zašto je turistička Hrvatska puno skuplja od konkurencije u Turskoj, Španjolskoj i Grčkoj. Naime, Lorencin gostujući na HTV-u nije pokazao pretjeranu zabrinutost zbog manjeg broja gostiju te je rekao da je zapravo ova godina teška "čak i za turizam".  No, na pitanja konkurentnosti hrvatskog turističkog proizvoda, odnosno visoke cijene, ministar iz redova IDS-a sipao je bisere.

"Nije bitna cijena, bitno je što dobijete za tu cijenu. Vjerujem da turisti žele kvalitetan proizvod i uslugu", rekao je Lorencin dodavši da Hrvatska stvara upravo ovakvu destinaciju!? No ipak Lorencin se nije usudio detaljno komentirati brojke o turističkim posjetima jer, kako kaže, brojke će se znati tek krajem kolovoza.

Lorencin je večeras najavio, po tko zna koji put od kada je ministar da će za bivša vojna odmarališta sljedećih tjedana dati u koncesiju. Odnosno da bi za par tjedana mogla biti gotova dokumentacija.

Autor: Me.M

Link na orginalni text

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved