Delnice
Sramotno
15.4.2014. 6:26:30h
Turizam u Delnicama - neprofesionalan i neodgovoran rad
Iznenađenje u delničkom turističkom uredu - nakon mjeseci rasprava o nizu problema, današnja sjednica nije održana jer je Turističkom vijeću i Skupšini u ožujku istekao mandat.
Modzzak / wikipedia.org

Iznenađenje u delničkom turističkom uredu - nakon mjeseci rasprava o nizu problema, današnja sjednica nije održana jer je Turističkom vijeću i Skupšini u ožujku istekao mandat.

Za propust zbog sazivanja današnje te ostalih travanjskih sjednica Turističkoga vijeća Grada Delnica, gradonačelnik Ivica Knežević odgovornom smatra direktoricu ureda Irenu Vučenik Šostik. Danas se u Delnicama još jednom trebalo raspravljati o nagomilanim problemima u turističkom uredu, no Knežević je nazočnima priopćio da sjednice neće biti jer je Turističkom vijeću i Skupštini istekao mandat.

Od ožujka su ova tijela izvan mandata, pa je tako propao novi pokušaj rješavanja problema u upravljanju delničkim turizmom. Gradonačelnik Knežević smatra da je ovakav razvoj situacije potvrda neprofesionalnog, neodgovornog i neozbiljnog ponašanja i rada te da će učiniti sve da se što prije sastavi novo turističko vijeće.

Piše: Nenad Lučić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved