Šport kao brand
28.8.2017. 12:16:38h
Dinamičan rast sportskog turizma u Uniline-u
U hrvatskim okvirima kroz sportski program Unilinea, najvećeg hrvatskog turističkog operatera, godišnje prođe više desetaka tisuća korisnika ovih usluga.
Republic of Korea / flickr.com

Sportski turizam, sa svoje tri sastavnice – turizmom sportskih događanja, turizmom sportskih uspomena i aktivnim sportskim turizmom – i godišnjim obujmom od 660 do 700 milijardi dolara, jedan je od najbrže rastućih selektivnih oblika turizma u svijetu. Tako u hrvatskim okvirima kroz sportski program Unilinea, najvećeg hrvatskog turističkog operatera, godišnje prođe više desetaka tisuća korisnika ovih usluga - od natjecatelja, trenera do navijača - te dvadesetak renominiranih sportskih saveza i klubova. Održivo i cjelogodišnje poslovanje Sportskom turizmu, koji u turističkom kolaču sudjeluje s 14%, stručnjaci predviđaju dinamičan rast u narednih desetak godina. Kao jedan od optimalnih oblika cjelogodišnjeg poslovanja može značajno doprinijeti daljnjoj diverzifikaciji i održivosti hrvatskog turizma napomenuo je Goran Šprem, izvršni direktor Unilinea za sportski i korporativni turizam, nastavivši, u ovom trenutku brinemo se o logističkim potrebama Hrvatske košarkaške reprezentacije u pripremnom ciklusu za nadolazeće Europsko prvenstvo koje započinje za svega tri dana, želeći joj uspjeh i što bolji plasman s obzirom na kvalitetu vrhunskih igrača s kojima raspolaže.

Inače, naše klijente vodimo i na zimske i ljetne Olimpijske igre, nogometna i rukometna svjetska i europska prvenstva. Cjelovit godišnji servis na svim putovanjima i utakmicama obavljamo za naše renomirane sportske saveze; rukometni, košarkaški, teniski, plivački, karate savez te ostale saveze i klubove kao što su RK PPD Zagreb, KK Cibona ili pak KHL Medveščak. Poslije Europskog košarkaškog prvenstva slijede nam odmah aktivnosti na prihvatu i smještaju najboljih europskih rukometaša, njihovih navijača i gostiju s obzirom na to da je Uniline službena turistička kompanija Europskog prvenstva u rukometu u Hrvatskoj u siječnju 2018. Novi poslovni modeli Postavili smo si za cilj da postanemo ''one stop sport travel company'' aktivna po 24/7 principu tj. klijentima dostupni svaki dan i u svako vrijeme. Budućnost ovog poslovanja vidimo u sustavnom i trajnom širenju usluga i stvaranju novih poslovnih modela u kojima tražimo racionalna i isplativa rješenja za sportaše, saveze i klubove te njihove navijače i goste kroz naš specifični know-how koji smo razvili – od organizacije sportskih razvojnih kampova za sve uzraste do sportskog pripremnog dijela i po potrebi pripremnih i natjecateljskih segmenata s pratećim uslugama.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved