Akcijski plan
11.12.2013. 10:57:55h
Glavni cilj: Do 2020. godine biti među 20 turistički najkonkurentnijih zemalja
Na 2. sjednici Međuministarskog vijeća za turizam Neven Ivandić i Ivo Kunst iz Instituta za turizam predstavili su nacrt Akcijskog plana konkurentnosti turizma.
DaveMontPhotography / flickr.com

Na 2. sjednici Međuministarskog vijeća za turizam Neven Ivandić i Ivo Kunst iz Instituta za turizam predstavili su nacrt Akcijskog plana konkurentnosti turizma.

"Ovaj Akcijski plan konkurentnosti pripremamo kako bismo vidjeli na koje točno mjere možemo utjecati kako bismo poboljšali konkurentnost hrvatskog turizma. Hrvatska je ove godine po turističkoj konkurentnosti na 35. mjestu, dok je na ljestvici ukupne globalne konkurentnosti na 75. mjestu. Iako turizam odskače u odnosu na druge sektore, naš je glavni cilj do 2020. godine biti među 20 turistički najkonkurentnijih zemalja. Taj cilj možemo ostvariti samo u suradnji s drugim ministarstvima", rekao je Ratomir Ivičić, zamjenik ministra turizma i predsjednik Međuministarskog vijeća.

Piše: Bojan Arežina/VLM

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved