Sisak
15.7.2013. 8:32:17h
Zlatna Victoria 2013. - prijava kandidature
Uredimo Sisak vlastitim snagama
prkos / flickr.com

Zlatna Victoria je turistička nagrada koju Turistička zajednica grada Siska  dodjeljuje još od 1997.godine. potaknula je  mnoge na bolje uređenje svojeg prostora, na kvalitetniji odnos prema gostima, na bolju uslugu, pa je i sama izravno odgovorna za sve uspjehe Siska u akciji HTZ-a Volim Hrvatsku….

I ove godine se kandidirajte za ovu nagradu, povjerenstvo će Vas obići, a isto tako možda u vašoj blizini postoje oni samozatajni ljubitelji hortikulture koji su preskromni kako bi sami kandidirali svoj rad i svoje okruženje. Potaknite ih i prijavite. Isto tako možete prijaviti ;ljubazne prodavače, uslužne konobare, lijepo uređen poslovni prostor. 

Javite se u Turističku zajednicu grada Siska 

Rimska b.b.
tel: 522 655
mail: tzg-siska@sk.t-com.hr

i postanite i vi dio još jedne lijepe cvjetne priče grada Siska.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved