Pohvalno
18.1.2017. 12:19:30h
NOVE NAGRADE VODEĆIH EUROPSKIH AUTOKLUBOVA VALAMAROVIM KAMPOVIMA
Njemački ADAC i nizozemski ANWB posebnim su priznanjima za 2017. godinu nagradili Camping Resort Lanterna, Camping Resort Krk i Naturist Camping Solaris
Virginia State Parks / flickr.com

Valamarovi kampovi koji posluju u okviru brenda Camping Adriatic by Valamar u novoj godini nastavljaju nizati međunarodne nagrade -  istarski Camping Resort Lanterna i Naturist Camping Solaris te krčki Camping Resort Krk ovih su dana dobili nova najviša priznanja njemačkog autokluba ADAC te nizozemskog ANWB.

Nagradu ADAC SUPER Platz 2017 su dobili Camping Resort Lanterna 4* i Camping Resort Krk 5*, dok su  Camping Resort Lanterna 4*, Naturist Camping Solaris 3* i Camping Resort Krk 5* nagrađeni priznanjem ANWB TOP 2017.

„Ovo su velika priznanja za Camping Adriatic by Valamar kampove i raduje nas što su čak tri naša kampa osvojila nagrade, i to nakon što su inspektori oba kluba obišla oko 2000 kampova diljem Europe. Kreiranje vrhunske kamping usluge, uvođenje inovativnih rješenja i praćenje trendova na tržištu si postavljamo kao imperativ i na taj način držimo poziciju market leadera. Camping Resort Lanterna i Camping Resort Krk su se već ranije svrstali uz bok onih rijetkih europskih kampova koji predstavljaju uzor ostalim kampovima u Europi te su  članovi elitne skupine najboljih 40 kampova u Europi u okviru uglednog europskog udruženja Leading Campings of Europe. Naravno, ova su nam priznanja dodatna motivacija da budemo još bolji te u nadolazećem periodu nastavimo s dodatnim ulaganjima u sadržaj i ponudu naših kampova.
Tako će, primjerice, goste u Camping Resortu Lanterna dočekati novouređeni središnji trg sa raznim trgovinama, pekarom, supermarketom, dva nova tematska restorana (Tuna Bay Grill, restoran Grano Duro) te nova premium naselja mobilnih kućica među kojima i Happy Dog Premium Village – prvo naselje u potpunosti prilagođeno kućnim ljubimcima. Uz sve to, obiteljski vodeni park bit će još veći i zabavniji te sadržavati tri nova vodena tobogana i dva nova bazena, a svi će bazeni u vodenom parku imati i grijanu vodu. Na otoku Krku ove će godine obogaćeni dodatnim sadržajima i uslugama goste dočekati kamp Zablaće i kamp Ježevac. Ulaganja će se provesti i u ostalim kampovima na Krku, Istri i Dubrovniku kroz unaprjeđenje kvalitete kamping smještaja, ponude plaža i ugostiteljskih sadržaja“, izjavio je Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing Valamar Rivijere.

Uz priznanja vodećih europskih autoklubova, Camping Resort Lanterna osvojio je i nagradu prvog portala posvećenog recenzijama korisnika usluga kampova - Camping2Be – na temelju najboljih ocjena u konkurenciji od 3500 kampova.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved