Dubrovnik
Na putu u 296 destinacija
23.11.2016. 8:07:56h
Časopis Turkish Airlinesa promovira Dubrovnik kao atraktivno zimsko odredište
U izdanju za mjesec studeni 2016.godine, u Inflight magazinu Turkish Airlinesa „Skylife“, koji se nalazi u 330 zrakoplova, te 296 destinacija u 116 zemalja svijeta, objavljen je članak o Dubrovniku na osam stranica na turskom i engleskom jeziku.
ERIC SALARD / flickr.com

Magazin je tiskan u 300 000 primjeraka, a pročita ga oko šest milijuna putnika mjesečno. U članku pod nazivom „Time stands still in Dubrovnik“, Dubrovnik je opisan kao poželjna turistička destinacija za sva godišnja doba, a posebno je naglašen Dubrovački zimski festival, koji svojim bogatim programom uljepšava boravak u Dubrovniku tijekom zimskih mjeseci.

Uvođenje cjelogodišnjeg leta Istanbul - Dubrovnik rezultat je višegodišnjih pregovora Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika s Turkish Airlinesom. Turistička zajednica grada Dubrovnika je ugostila nekoliko grupa inozemnih novinara iz Turske, ali i iz Južne Koreje, Japana, Taiwana , koji su promovirali direktni let Istanbul - Dubrovnik.

Cjelogodišnji let Istanbul –Dubrovnik je za dubrovački turizam bitan ne samo zbog turskih turista koji dolaze u Dubrovnik, već najviše zbog turista s Bliskog i Dalekog Istoka kojima je Istanbul transferna zračna luka preko koje dolaze iz Japana, Južne Koreje, Kine, Indije, te SAD-a i Kanade.

U prosincu će Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u Istanbulu održati prezentaciju i poslovnu radionicu uključujući dubrovačke agencije i hotelijere, s ciljem promocije zračnih i poslovnih veza između Dubrovnika i Istanbula.

Turski nacionalni avioprijevoznik, Turkish Airlines, nastavlja sa zimskim redom letenja na relaciji Istanbul-Dubrovnik, te vrlo povoljnom cijenom za povratnu kartu - 109 Eura, ukoliko se karta kupi u periodu od 28. studenog do 19. prosinca 2016., a može se iskoristiti tijekom cijele zime.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved