Gosti kvarnera
29.8.2015. 7:56:53h
Njemački turisti 40 godina vjerni Hrvatskoj
oboje odanih jadranskih gostiju su, inače, glumci, a on je poznat i hrvatskoj javnosti po svojoj ulozi u popularnoj seriji Lugarnica koja se prikazivala prije nekoliko godina
PRORonnie Macdonald / flickr.com

Prelijepa priroda, skrovite uvale i ljubazni ljudi, razlozi su što njemački bračni par. Marion Rappen Glück i Hans Stadbauer već četrdeset godina dolazi na odmor u Hrvatsku. Gosti iz Njemačke o svojim su motivima govorili turističkim domaćinima, koji su im željeli zahvaliti za vjernost.

Uime ministra turizma, direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice i svoje osobno, to je večeras u Rijeci učinila direktorica Turističke zajednice Karnera Irena Peršić Živadinov, koja je za to imala i posebni razlog. Njemački gosti i veliki hrvatski prjatelji, naime, svoj ljetni odmor provode upravo na Kvarneru.

Oboje odanih jadranskih gostiju su, inače, glumci, a on je poznat i hrvatskoj javnosti po svojoj ulozi u popularnoj seriji Lugarnica koja se prikazivala prije nekoliko godina.

Piše: Radmila Kovačević

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved