Novalja
Zašto?
2.12.2013. 16:47:26h
Amerikanci dolaze u Hrvatsku jer je tu najbolja zabava!
Američki putnički portal za mlade 'FestPop' izabrao je hrvatski Fresh Island Festival kao jedinstvenog europskog partnera!
arripay / flickr.com

Ured u Los Angelesu, u kojem je središte FestPopa, objavit će danas u svim američkim medijima najavu posebne suradnje s hrvatskim Fresh Island Festivalom. Kruna suradnje je organiziranje dolaska stotine mladih iz cijele Amerike na otok Pag u sklopu Fresh Island Festivala između 23. i 27.srpnja.
Klub Papaya promovira Hrvatsku u Brazilu!
Fresh Island Festival (Foto: promo)
'Kao što mladi Europljani vole putovati u New York, Los Angeles, Las Vegas tako i mi Amerikanci obožavamo istraživati Europu! Hrvatska je u zadnjih nekoliko godina postala svjetska turistička top destinacija, stoga se izuzetno veselim ovoj suradnji s Fresh Island Festivalom. Sigurni smo da će već sljedeće ljeto na prekrasnoj plaži Zrće na Pagu plesati nekoliko stotina Amerikanaca', rekao je Scotty More, osnivač i C.E.O. FestPopa.
Fresh Island Festival (Foto: promo)
Uz ekspanziju na USA tržište, organizatori Fresh Island Festivala za ovo ljeto najavljuju goste iz više od 35 zemalja. Ovo je svakako jedna u nizu odličnih inozemnih suradnji te dobra promocija za hrvatski turizam.

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved