Rusi?
12.5.2015. 5:43:09h
Hrvatska ipak neće izgubiti ruske turiste?
Agencija Interfaks, koja se poziva na velikog ruskog turističkog operatera TUI Rossija, izvještava o udvostručenju potražnje za ljetnim destinacijama…
Axel Axel / flickr.com

Agencija Interfaks, koja se poziva na velikog ruskog turističkog operatera TUI Rossija, izvještava o udvostručenju potražnje za ljetnim destinacijama…

Radi se o ljetnim odmorima koji se trenutno rezerviraju. Turistički operater usporedio je podatke od travnja i ožujka. U kompaniji ističu da se trenutno primjećuje povećanje prodaje ljetnih destinacija. Zajednički rast prodaje iznosi 40%.

Na to je u velikoj mjeri utjecalo jačanje rublja, smatraju stručnjaci. Međutim, povećanje aktivnosti turista u razdoblju svibanjskih praznika je tendencija koja se ponavlja svake godine. Osim toga, povećanje potražnje podudara se s aktivnom reklamom kampanje turističkog operatera.

Među najpopularnijim destinacijama su i dalje Egipat i Turska. Popularna je i Grčka. Osim toga, tim zemljama mogu se priključiti Bugarska, Španjolska, Crna Gora, Cipar, Italija i Hrvatska.

One države koje su spremne napraviti popust uspjevaju zadržati turiste iz Ruske Federacije, ističu stručnjaci. Trenutno se Rusi pri izboru mjesta odmora orijentiraju uglavnom na cijenu putovanja, piše RBTH.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved