Planovi
26.11.2013. 7:54:39h
Lorencin predstavio aktivnosti za iduću sezonu
Na Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika u Puli, ministar turizma Darko Lorencin predstavio je ovogodišnje turističke rezultate, ali i aktivnosti za iduću sezonu.
Suradnik13 / wikipedia.org

Potvrda produljenju sezone su pozitivne brojke u listopadu, 8,5 posto više dolazaka i 5 posto više noćenja.
Uspjeh iduće sezone ovisit će o razvoju turističkih proizvoda. Posebno je istaknuta enogastronomija koju slijede nautički, zdravstveni, kulturni, poslovni i sve traženiji sportski turizam, a to bi se trebalo odraziti i na financijskim pokazateljima.

>> Digitalni turizam: Za trećinu gostiju internet glavni izvor informacija!
'Nastojimo intenzivirati aktivnosti po svim tržištima. Priroda je jedan od ključnih stvari po kojem nas tržište prepoznaje, a cikloturizam je samo još jedan dodatni spoj i način kako da turisti dođu do te prirode. U svakom slučaju, financijsko povećanje bi trebalo biti između 5 i 10 posto', kazao je Lorencin.

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved