Delnice
More i gore...
17.3.2014. 8:27:25h
Kako povezati morski i gorski turizam?
U usporedbi s priobalnim i otočnim, turizam kontinentalnog dijela Primorsko-goranske županije bilježi mnogo skromnije rezultate. Promjene na bolje pritom se velikim dijelom očekuju i od tvrtke Goranski sportski centar koja vodi projekt uređenja skijališta Platak te upravlja s nekoliko sportsko-turistički važnih objekata na području Grada Delnica.
lrumiha / flickr.com

Direktor Goranskog sportskog centra Dario Medvedec ističe da je i ova snijegom oskudna zima potvrdila da Platak treba prestati doživljavati isključivo kao zimsko odredište skijaša te destinaciju koja će funkcionirati nevezano od sadržaja ponude u Delnicama i Gorskom kotaru. Zato slijedi priprema Platka za cjelogodišnji turizam, sport i rekreaciju, jer je to destinacija koja će bit ulaz u Gorski kotar, najavljuje Medvedec.

Kako bi već pri dolasku na Platak posjetitelj znao hoće li, nakon skijanja, njegovo iduće odredište istoga dana biti npr. klizalište ili sportska dvorana s bazenom u Delnicama, tako direktor Goranskog  sportskog centra najavljuje ponudu cjelodnevnih paket aranžmana jer je to način da se gosta zadrži cijeli dan.

Medvedec napominje da realizacija plana kojim se preko Platka nastoji bolje turistički povezati priobalni i kontinentalni dio Primorsko-goranske županije ne ovisi samo o Goranskom sportskom centru, već o hotelijerima, udrugama i svima onima koji su spremni ponuditi sadržajni razlog više da se boravak uz more, češće nego dosad, zamijeni odlaskom u gorje.

Piše: Nenad Lučić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved