Sisak
Novi Novi članovi
5.3.2014. 8:52:18h
Novi članovi Turističkog vijeća
Ne znam čijom se krivicom dosada rad Turističke zajednice Grada Siska i Turističkog vijeća doživljavao kao nešto na marginama, ali ja ga smatram izuzetno važnim.
prkos / flickr.com

Ne znam čijom se krivicom dosada rad Turističke zajednice Grada Siska i Turističkog vijeća doživljavao kao nešto na marginama, ali ja ga smatram izuzetno važnim. Neki su pomaci napravljeni, ali to je još uvijek nedovoljno obzirom na to gdje se turizam nalazi u ekonomskim razmjerima. Je li uzrok tome što Turistička zajednica nije imala dovoljnu podršku Grada, ne znam i ne ulazim u to, ali to će se promijeniti i znatno agresivnije ćemo raditi na tome kada netko od turista želi posjetiti Sisak da imamo odgovarajuće materijale i stručno vodstvo. Od samog početka svog mandata, uključila sam Turističku zajednicu u gradske manifestacije koje su se odvijale i tako će biti i ubuduće - rekla je predsjednica Turističkog vijeća TZ Grada Siska Kristina Ikić Baniček na osnivačkoj skupštini Turističke zajednice Grada Siska.
Na skupštini je izabrano osam novih članova Turističkog vijeća TZ Grada Siska. Oni su Ante Brnić (INA), Jakša Ravlić (seoski turizam Ravlić – Lonjsko polje), Lida Gojačić (Auto kuća Cindrić), Romana Bunčić (Hotel Panonija), Goran Kramarić (restoran Cocktail), Ivor Galetić (Turistička agencija Lanterna), Vlatka Jurašinović (Radio Sisak) te sisački ugostitelj Emil Franjević. Novi počasni član Turističkog vijeća je Tomislav Gombač (Turistička agencija Extra tours koja radi na promociji Lonjskog polja u svijetu) koji je na toj funkciji zamijenio Roka Nikolića. Novi članovi Nadzornog odbora su Hrvoje Pavlak (Dunavski Lloyd) i Hrvoje Grubišić (Kelt Caffe).
Članovi skupštine usvojili su Plan rada za 2014. godinu te izvješće o radu za 2013. godinu koje je predstavila direktorica Turističke zajednice Grada Siska Lidija Kopjar.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved