Povratak Srpskih turista
2.3.2014. 19:44:02h
Hrvatskoj zvjezdani status na sajmu u Beogradu
Od 24. do 27. veljače, na 230 četvornih metara izlagačkog prostora, hrvatski će turistički radnici predstaviti najatraktivnije sadržaje, od jadranske obale sa 1244 otoka, do nacionalnih parkova
Bracodbk / wikipedia.org

Hrvatska će na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu  biti »zvijezda« ove prestižne regionalne manifestacije, ako je suditi po  prezentaciji svojih turističkih destinacija i najavama na  konferenciji za novinare. 

Od 24. do 27. veljače, na 230 četvornih metara  izlagačkog prostora, hrvatski će turistički radnici predstaviti najatraktivnije sadržaje, od jadranske obale sa 1244 otoka, do nacionalnih parkova, istarskih gradova, Plitvičkih jezera te lokaliteta pod zaštitom  UNESCO-a.

Ove je godine Hrvatska zemlja – partner  beogradskog, 33. po  redu, sajma na kojem će sudjelovati 900 izlagača iz 43 zemlje
U dvorani prepunoj novinara, direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić  istaknuo je kako su  cijene različitih smještaja    prilagođene »svačijem džepu«, te su ostale nepromjenjene u odnosu  na lanjsku sezonu.
Boris Žgomba, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija naveo je da je prošle godine bilo oko 80 tisuća gostiju iz  Srbije koji su ranije najviše boravili u Istri i Kvarneru. N

ajviše je gostiju  bilo iz Njemačke, Slovenije, Češke i Italije. Marketinški nastup hrvatskih  agencija i u prethodne dvije godine bio je zapažen, te su i sada na reklamnim panoima u Beogradu  postavljeni slogani: »Hrvatska tako lepa,  a tako blizu« i »Kad srce kaže leto, kaže Jadran« .

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved