Zagreb
Zdravstveni turizam
1.3.2014. 13:06:40h
Vrhunski liječnici besplatno na Sljemenu podučavaju o zdravlju
Projekt počinje 23. ožujka i traje do 1. travnja, a cilj je da postane začetnik zdravstvenog turizma na Zagrebačkoj gori
ivoras / flickr.com

Program “10 dana do boljeg zdravlja: pokrenite se na Sljemenu u ritmu zdravih koraka” počinje 23. ožujka i traje do 1. travnja, a bitan je jer će se tijekom tih 10 dana građani moći educirati kako uz malo novca i puno volje promijeniti štetne navike.

Za građane će psihološke i motivacijske radionice te radionice pripreme doručka uz predavanja uglednih liječnika endokrinologa Mirka Koršića o debljini, kardiologa Hrvoja Pintarića, dijabetologa Željka Metelka, onkologinje Ljerke Eljuge, ortopeda i kirurga Dubravka Orlića... biti besplatne. Plaćat će se smještaj u hotelu Tomislavov dom i puni pansion za one koji to žele, no nije obvezno.

Ideja je da ovaj projekt pod pokroviteljstvom Grada zaživi i postane održiv te bude začetak zdravstvenog turizma na Sljemenu. Pilot-projekt su predstavili gradska pročelnica za zdravstvo Mirna Šitum, predsjednica Udruge za prevenciju prekomjerne težine Sonja Njunjić, pročelnica za gospodarstvo Mirka Jozić te gradonačelnik Milan Bandić. Prijave i upiti mogući su na sonja.njunjic@gmail.com.

Piše: Jana Peršić/VLM

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved