Erdut
Online
27.2.2014. 6:16:51h
Erdutske turističke perjanice na internetu
Turistička zajednica općine Erdut priprema se za ovogodišnju turističku sezonu, i to agresivnijim nastupom u promicanju preko novih medija, ali i nekim drugim projektima.
Gojko Mitić / glas-slavonije.hr

Turistička zajednica općine Erdut priprema se za ovogodišnju turističku sezonu, i to agresivnijim nastupom u promicanju preko novih medija, ali i nekim drugim projektima.
Darko Barjaktarević, zamjenik predsjednika TZ općine Erdut, kaže kako se već određeno vrijeme služe internetskim marketingom, ali sada žele dotjerati koncept internetske stranice kojom žele objaviti sve postojeće vrednote sa svog područja.
Načelnik općine Erdut Jugoslav Vesić, koji je ujedno i predsjednik općinske Turističke zajednice, kaže kako općinska naselja, ali i njihova okolica imaju velik potencijal za kontinentalni turizam i privlačenje gostiju - od vinorodnog kraja, gastronomije, vjerskog, riječnog, kulturnog i biciklističkog turizma.
Posljednjih godina, kaže Vesić, mnogo se radilo usporedno i na promociji i na razvoju kroz razne projekte, a mnogi će se realizirati tijekom ove te u idućih nekoliko godina. Stoga projekti Turističke zajednice imaju podršku općinske uprave jer svaki doprinos razvoju te djelatnosti povećava mogućnost i otvaranja radnih mjesta kako u samom turizmu tako i djelatnostima koje idu uz tu gospodarsku granu.
Uz sve to, povećavaju se i smještajni kapaciteti jer su mnogi spremni prihvatiti goste na noćenja, a smještajem na seoskim gospodarstvima povećavaju i mogućnost prodaje domaćih autohtonih proizvoda.
Barjaktarević nam je ugrubo pojasnio koncepcijski redizajn internetske stranice na kojoj će se uz uz dosadašnji vodič, enovodič i gastrovodič te izvještaje s brojnih zanimljivih manifestacija, kojima Turistička zajednica daje podršku, naći i detaljna ponuda svih seoskih domaćinstava s fotografijama, te ponude za agencije o zanimljivim izletničkim rutama. “Preko interneta želimo doprijeti do što većeg broja ljudi i pozvati na sve ono čime se možemo pohvaliti bez lažne skromnosti. Dakako, uz to planiramo napraviti i turističku kartu, a s tim ciljem već sam kontaktirao osobe s kojima bi se to moglo realizirati. Uz sve to, dakako, mislimo i na promociju preko brošura”, kaže Barjaktarević.

Piše: D. Pejić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved