Donji Vidovec
Nove ideje
13.3.2015. 14:52:20h
Novi turistički proizvod u Međimurju - Putovi Zrinskih
Turistička promocija tematskih putova obitelji Zrinski u prekograničnom području – Putovi Zrinski
/ emedjimurje.hr

U prostorijama LAG-a Mura-Drava u Donjem Vidovcu, u četvrtak, 12. ožujka 2015. godine održan je sastanak na kojem je načelnicima općina s područja LAG-a predstavljen projekt "Turistička promocija tematskih putova obitelji Zrinski u prekograničnom području – Putovi Zrinskih".

Projekt je predstavio Project manager Patrick Galeski iz Superne d.o.o. koji je istaknuo njegov cilj - izradu tematskih putova kroz koje će turisti moći istraživati povijest obitelji Zrinskih na području Hrvatske i Mađarske. Na sastanku su odabrane lokacije s područja LAG-a Mura– Drava koje su ujedno i značajne za obitelj Zrinski, a to su; općine Goričan, Donji Vidovec, Donja Dubrava, Kotoriba, Grad Prelog i naselje Vularija unutar općine Orehovica.

U sklopu projekta, na odabranim lokacijama bit će postavljene info ploče i putokazi. Na ovaj način povećava se turistička ponuda  Međimurja i dobiva novi turistički proizvod koji se može ponuditi turistima. Partneri projekta su Szigetvari Varbarati Kor (Mađarska – vodeći partner), MMČ – Muzej Međimurja Čakovec (Hrvatska – partner), HICS – Human  Innovacios Csoport Nonprofit Korlatolt Felelossegu Tarsasag i Turistička zajednica Međimurske županije kao suradnik.

Nakon predstavljanja projekta dogovorene su daljnje aktivnosti i smjernice rada LAG-a Mura-Drava.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved