Istočno turističko tržište
17.2.2015. 5:49:30h
Na beogradskom turističkom sajmu svega desetak izlagača iz Hrvatske
HTZ je u Beogradu navodno zakupio višestruko manji štand od Slovenije koja izlaže na 120 četvornih metara izložbenog prostora.
An eye for my mind / flickr.com

Iako je Međunarodni sajam turizma u Beogradu izrastao u respektabilan turistički sajam, kako brojem izlagača i posjetitelja na razmjerno velikom turističkom tržištu, tako i poslovnim partnerstvima, broj hrvatskih izlagača ove godine jedva će dosegnuti desetak.

Prema oskudnim informacijama koje smo dobili o nastupu u Beogradu iz Hrvatske turističke zajednice, daje se naslutiti da osvajanje tržišta Srbije u ovoj godini neće biti prioritet na nacionalnoj razini, za razliku od Grada Zagreba koji se u Beograd sprema s velikim ambicijama, jer su prepoznali potencijal tržišta s kojeg je tek nedavno uspostavljena redovna zračna linija. "Iskoristi trenutak" moto je 37. Međunarodnog sajma turizma koji se na Beogradskom sajmu održava od 19. do 22. veljače, uz još tri popratne manifestacije. Na sajmu koji svake godine ostvaruje značajan rast ove godine će se predstaviti više od 1100 izlagača iz 50 zemalja.

Piše: Marija Crnjak
Link na cijeli članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved