Iluzija zemlje meda, mljeka i turista
5.2.2015. 6:19:29h
Hrvatska je najbrže rastuća svjetska turistička destinacija!
Jedan od najpoznatijih svjetskih turističkih vodiča, Fodor’s, Hrvatsku je proglasio najbrže rastućom turističkom destinacijom na svijetu…
screenshot / fodors.com

Jedan od najpoznatijih svjetskih turističkih vodiča, Fodor’s, Hrvatsku je proglasio najbrže rastućom turističkom destinacijom na svijetu…

Koristeći podatke iz svoje baze, iz Fodor’sa su Hrvatsku postavili na prvo mjesto najbrže rastućih (po popularnosti) svjetskih destinacija.

Ako je suditi prema njihovom popisu, Hrvatska izaziva više interesa od turističkih divova poput Španjolske, Francuske, Turske i Portugala.

“Naš urednički tim stalno proučava trendove u odabiru destinacija da bismo se osigurali da je sadržaj koji objavljujemo u skladu s ukusom putnika. Analiza pretraživanja posjetitelja omogućava nam da vidimo kamo putnici namjeravaju ići, što nam daje uvid u to koje su destinacije trenutno popularne”, kazala je urednica Arabella Bowen za Croatia Week.

Čini se kako će predstojeća turistička sezona ponovno obarati rekorde…

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved