Way to Croatia
20.1.2015. 14:58:53h
Predstavljena brošura s čak 120 turističkih programa u srednjoj Dalmaciji
U pitanju je ovoga puta brošura s programima destinacijskih menadžment kompanija Srednje Dalmacije.

Turistička zajednica Splitsko- dalmatinske županije nije sebi dozvolila luksuz da živi na lovorikama izvrsne lanjske turističke sezone, nego su već na startu 2015. godine bacili novu "udicu" na koju bi se trebalo uloviti još više turista. U pitanju je ovoga puta brošura s programima destinacijskih menadžment kompanija Srednje Dalmacije. Još konkretnije, to je specijalno izdanje edicije "Way to Croatia" pod nazivom "Otkrijte srednju Dalmaciju" u kojima su budućim turistima predstavlje predstavljeni brojni sadržaji koji ih ovdje čekaju i to ne samo u špici sezone, nego tijekom cijele godine.

Besplatna brošura, za sada tiskana na engleskom jeziku, tiskana je u tisuću primjeraka, a danas je predstavljena u Muzeju Grada i to od strane Joška Stelle, direktora županijske TZ, te Jurice Glavine, regionalnog predsjednika Udruge hrvatskih putničkih agencija. Njezina je glavna svrha, istaknuli su promotori, privući "furešte" da nam što više dolaze u posjet u predsezoni i posezoni, jer se nema smisla oslanjati samo na sunce i more, pogotovo stoga što u Dalmaciji ima dovoljno resursa ali i stručnih ljudi koji su osmislili kvalitetne sadržaje i to iz triju područja: eno-gastro klaster, te kulturni i aktivni klaster.

- Projekt će zaživjeti već ove predsezone, a potpuni zamah će imati u posezoni, ali maksimalno radimo na marketingu kako bi postigli da zaživi što prije.- kazao je Stella, te istaknuo kako je riječ o jedinstvenom projektu na nivou države, budući da ni jedna županija do sada nije napravila brošuru u kojoj bi se gostima takstativno nabrojilo čak 120 turističkih programa koje su osmislile agencije kako bi im boravak u Splitsko- dalmatinskoj županiji bio što zanimljiviji i sadržajniji, te kako bi se vratili doma s pozitivnim utiscima i, naravno, nastavili širiti pozitivnu turističku propagandu.

Ne čudi stoga što su se za ovaj projekt, koji se pripremao preko godinu dana, oko bacile i druge turističke zajednice. U planu je, kazao je Stella, da se brošura uskoro prevede i na druge jezike i distribuira po sajmovima i stranim agencijama, a moguće ju je "skinuti" i sa službene stranice TZ-a www. dalmatia.hr.
U brošuri su na ukupno 115 bogato ilustriranih stranica predstavljeni programi koje nudi 20 agencija, zajedno s njihovim kontakt- brojevima i mail adresama. Svakako, ovo će izdanje biti od koristi i brojnim hotelima, hostelima i privatnim iznajmljivačima koji na jednom mjestu mogu pronaći brojne informacije o tome kamo uputiti svoje goste kad im dođu.

Osim što je tiskala spomenutu brošuru, županijska TZ je financijski podržala i šest edukacija za djelatnike u putničkim agencijama koje su im pomogle da osmisle kvalitetne aranžmane, a osigurana su i dodatna financijska sredstva za razvoj tih programa i njihovu promociju.

Piše: Diana Barbarić
Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved