Dubrovnik
10.7.2013. 21:40:00h
5. Memorijalni biciklistički maraton Vukovar – Dubrovnik
Članovi biciklističke udruge Brod vozili su ukupno pet i pol dana krenuvši na put 28.lipnja s Ovčare do Dubrovnika
/ dubrovnik.hr

Članovi biciklističke udruge Brod vozili su ukupno pet i pol dana krenuvši na put 28.lipnja s Ovčare, preko Vinkovaca, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Okučana, Novske, Kutine, Popovače, Siska, Petrinje, Gline, Vojnića, Karlovca, Duge Rese, Senja, Starigrad Paklenice, Zadra, Šibenika, Splita, Makarske, Ploča, Stona, Slanog.

Posljednju etapu bicklisti su vozili do Dubrovnika gdje su stigli danas oko 12.30 sati.
5. Memorijalni biciklistički ultramaraton Ovčara – Dubrovnik ima za cilj odati počast palim braniteljima i žrtvama Domovinskog rata u najviše pogođenim dijelovima Hrvatske. Članovi udruge Brod komentirali su kako je put bio naporan, ali su poneseni entuzijazmom i svojim ciljem – da se ratno vrijeme ne zaboravi – uspješno savladali ove zahtjevne dionice.
Biciklistička udruga Brod ima za cilj promovirati biciklizam kao najjeftinije prijevozno sredstvo koje nam olakšava ulazak u svijet sporta i sportsku rekreaciju, a pored sportskog, rekreativnog i povijesnog cilja 5. Biciklistički Ultramaraton ima za cilj povezati županije panonske i jadranske Hrvatske te potaknuti regionalni razvoj, turizam i suradnju na svim područjima gospodarskog i društvenog života.
Predstavnici TZ grada Dubrovnika pričekali su bicikliste koji su pošli na izlet žičarom na Srdj, nakon čega je za njih organizirana večera u Restoranu Ragusa2.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved